School Assignments

AMFI x CMD

Voor een SRP - Punt heb ik alle 2e jaars van AMFI - Management geholpen met het maken van een website. Ze waren in groepjes verdeeld en moesten een website maken voor hun product. Uiteindelijk moest er ook een doorschakel website komen met alle groepjes hun website erin. Dit heb ik met HTML/CSS gemaakt.

Klik op afbeelding of hier om te zien.

Marvel x DC

Voor een SRP - Punt moesten we met Adobe Premiere Pro een film trailer maken van twee superhero movies alsof het lijkt als één film.

Klik op de afbeelding of hier om de trailer te bekijken.

International Student Guide

Voor Project 1 en Internetstandaarden in het Propedeuse jaar moest je een website via HTML/CSS maken voor internationale studenten in Amsterdam. Deze moest er goed uitzien op één formaat: iPhone 5s.

Klik op afbeelding of hier om te zien.

Porter Robinson - Music Player

Voor het vak Vormgeving in het Propedeuse jaar moest je voor een gekozen artiest zijn/haar eigen music player ontwerpen. Dit moest anders zijn dan een "gewoon" design. Links een voorbeeld van een design die te "gewoon" was. Midden het ontwerp en rechts bijbehorend tweede scherm. Ik heb gekozen voor de kleuren die binnen het palet van het album passen.

Yeezy Launchpage

Voor Vormgeving in het Propedeuse jaar moest je voor een product een launchpage ontwerpen op mobiel en desktop formaat. Ik heb gekozen voor de Yeezy schoen van Adidas en heb als kleurenpallet Zwart tot Wit genomen met een vleugje Rood (De schoen is zwart/wit met een streepje rood).

Down the Rabbit Hole

Voor Informatie Architectuur in het Propedeuse jaar moesten we voor Down the Rabbit Hole een informatie architectuur ontwerpdocument bedenken en maken. Dit houdt in Lo-Fi/Hi-Fi versie van een app en de Sitemap erbij maken. 

Portfolio

Keanu Kho
Versie 0.9

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today! Shared by Themes24x7