NEMO

NEMO

Bij Project Visual een opdracht van de opleiding Communication and Multimedia Design.
Heb ik in tweetal gewerkt aan NEMO.
.
NEMO moesten we gebruiken als bedrijf om een nieuwe Visual Identity voor te bedenken en uitwerken.

Design

Concept

Het concept was dat NEMO verdeeld is in 5 delen (vijf kleuren). Per verdieping een thema en het gat in het logo betekend dat je buiten NEMO ook aan NEMO moet denken.

Uitingen

We moesten meerdere manieren bedenken om de nieuwe identity naar voren te laten komen. Aan de linkerkant zie je een voorbeeld van snack verpakkingen en onder zie je de UI schermen.

Keuzes

In het begin was het vooral de keuzes maken hoe en wat we gingen doen. Na goede onderbouwing zijn we steeds verder gekomen en is dit design ontstaan.

Ontwerpen

De UI schermen zijn gemaakt in Sketch. Het logo in Adobe Illustrator en de mockups in Adobe Photoshop. We hebben veel zitten ontwerpen met z’n tweeën zijn iteratief bezig geweest.

Feedback

Feedback speelde een grote rol in dit project, want in het begin hadden we met z’n tweeën niet altijd dezelfde mening en hierdoor was feedback van docenten/studenten erg handig.

Moeilijkheden

We begonnen ieder een heel ontwerp style te maken en toen we beide hiermee klaar waren was het moeilijk om te kiezen welke style we gingen aanhouden. Dankzij feedback zijn we hieruit gekomen.

Schermen

Portfolio

Keanu Kho
Versie 0.9

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today! Shared by Themes24x7